Tillbaka

Byten och retur

Ångerrätt - Retur - Reklamation 

 

Distanshandelslagen ger dig som konsument rätt att ångra ett köp eller byta en beställd vara inom 14 dagar. Ångerrätten gäller från den dag du mottagit varan. Ångerrätten gäller under förutsättning att du inte använt varan. Vid nyttjande av ångerrätten står du för returkostnaden och ansvarar för att varorna skickas tillbaka till oss.
Vi kräver att varan ska vara oanvänd, inte har utsatts för dofter som tobaksrökning, parfym eller likande, packas väl som när vi leverade den samt ska återsända i originalförpackning.

Så snart vi har fått varan tillbaka återbetalas betalt belopp för varorna till dig. Vid fakturering krediteras fakturan med varuvärdet, vara noga med att returnera varan före fakturans förfallodatum för att undvika påminnelseavgift. Retur av varor ska ske till vårt lager, Flowers i Borås AB, Älvdalsvägen 28, 669 30 Deje.Har vi sänt dig fel vara eller om varan är defekt, kontakta oss snarast så vi kan rätta till felet. Fraktkostnad vid reklamation står artflowers.se för. Vi skickar dig en fraktsedel för retur som du sätter på paketet och lämnar in paketet på ditt utlämningsställe.